PO RUSSKIPOLSKIFRANCAISDEUTSCHENGLISHČESKYBRNO A OKOLÍ HANÁ LITOVELSKÉ POMORAVÍ NÍZKÝ JESENÍK HRUBÝ JESENÍK ŠUMPERK OKRES JESENÍK HLAVNÍ STRANA OKRES PŘEROV OKRES PROSTĚJOV OKRES OLOMOUC ŠUMPERK OKRES JESENÍK ČESKÁ REPUBLIKA
Čtvrtek 24.07.2025
VYHLEDÁVÁNÍ
  Vyhledávací centrum
Krajský REJSTŘÍK
ZÁKLADNÍ INFORMACE
  Olomoucký kraj
Zajímavosti kraje
Města a obce
Euroregiony
Mikroregiony a sdružení
Pohádkové regiony
Sdružení a spolky
AKTUALITY A AKCE
  Aktuality a zprávy
Kalendář akcí v kraji
Folklorní akce a festivaly
Turistické akce
Veletrhy a výstavy
Kongresy a konference
LÁZEŇSTVÍ
TURISTIKA A VOLNÝ ČAS
KULTURA, ZÁBAVA, SPORT
FOLKLÓR A TRADICE
PŘÍRODA A JEJÍ OCHRANA
UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ
  Autokemp, kemp, tábořiště
Hotely, motoresty
Penziony
Chaty a chalupy
Rekreační areály
Další ubytování
Restaurace
Příjemné posezení
Další stravování
Gastronomické speciality
OBCHOD A SLUZBY
  Služby motoristům
Služby
Obchod
Nákupní centra
PODPORA PODNIKÁNÍ
  Investiční příležitosti
Výstavy a výstaviště
Kongresová centra
Finanční sektor a pojištění
Nemovitosti k prodeji
Průmyslová výroba
Potravinářská výroba

Stravování v horském hotelu Montér [ Encyklopedické heslo ]

Stravování v horském hotelu Montér

Jednotná strava individuelních hostů:

Stravování hostů, kteří si vybrali jednotnou snídani, polopenzi či plnou penzi, probíhá v hotelové jídelně s obsluhou v prvním patře provozního traktu hotelu. Jídelna, s trámovým stropem a dřevěnými obklady, má kapacitu 140 míst a její součástí je malý bar pro podávání nápojů k jídlu (nealko, káva, pivo apod.). Je zde možno uspořádat i svatby či společenský večer.

Jednotná snídaně obsahuje kontinentální základ (máslo, med nebo džem, čaj, pečivo nebo chléb) a denně se střídající hlavní jídlo (např. jemný párek s hořčicí, studený talíř apod.) Jednotný oběd se skládá z polévky a hlavního jídla. Jednotná večeře obsahuje předkrm nebo moučník a jeden hlavní chod. Snídaně se podává od 08:00 do 10:00, oběd od 12:00 do 14:00 a večeře od 18:00 do 20:00 . Je však možno dohodnout i jiný čas podávání jednotné stravy.



Snídaně formou švédského stolu:

Forma snídaně "švédský stůl" či "bufet" je všeobecně známa. Vedle široké nabídky uzenin, sýrů, mléčných výrobků, sladkého pečiva, zeleniny, apod. jsou součástí nabídky i nápoje jako káva, kakao, mléko, ovocná šťáva. Tato snídaně se podává v době od 08:00 do 10:00 hodin ve Valašské kolibě.



Stravování formou talonů pro individuelní hosty:

Hosté, kteří se rozhodnou pro stravování formou talonů, obdrží poukázky v hodnotě objednané stravy. Ty pak mohou použít na úhradu konzumace jídel a nealkoholických nápojů ve Valašské kolibě, kde si mohou vybírat z velmi široké nabídky jídelního lístku po celou dobu provozu tj. denně od 08:00 do 24:00 hodin.



Stravování skupin (školení, semináře, firemní akce, zájmové skupiny):

Forma stravování a skladba jídelního lístku je zpravidla věcí dohody, přičemž respektujeme přání zákazníka v co možná největší míře. Škála možností způsobu podávání jídel je velmi široká od jednotné stravy až po rautový způsob stravování či některé speciální způsoby (např. roštování specialit, rožnění v krbu, úprava jídel před hostem apod.). Jednou ze specialit naší kuchyně je uspořádání pravé domácí zabíjačky od porážky živého prasete až po výrobu a degustaci tradičních zabíjačkových výrobků přímo před hosty na terase hotelu.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Ostravice 0956
739 14 Ostravice
Česko (CZ)
fax: (+420) 558 682 428

SOUVISEJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ


Typ záznamu: Encyklopedické heslo
AKTUALIZACE: Eliška Černochová (Beskydy-Valašsko) org. 56, 11.03.2010 v 11:01 hodin
Copyright 1998-2025 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule ®
FOLKLORNÍ AKCE A FESTIVALY
TURISTIKA